Autor: 021.rs

Novi Sad
04.04.2018.
18:32 > 18:35
Šef stručnog štaba FK Vojvodina Ilija Stolica podneo je ostavku na tu funkciju.
  • Mladji vojvodinas

    06.04.2018 21:30
    Ultrase na tribine, ove sa nje
    Meni samo nije jasno sta mi iole normalni mladi da radimo. Nas nekolicina koji smo tu ISKLJUCIVO zbog kluba, ljubavi prema Novom Sadu, istoriji fk vojvodine i slavne istorije firme koju se ovi dileri, kriminalci i glupavi napaljeni klinci kavih je i visak u mojoj generaciji trude da uniste kako bi izvukli korist. Odutati od voljenog kluba i ponovnog jedinstva prave navijacke al stvarno navijacke grupe ne dolazi u obzir, suvise nam znaci da bi ga preputili ovm stetocinama. Naravno, najmanji problem je u celoj prici teranje Stolice, nije se pokazao. Meni je zapravo cilj da pricam o tome sta se desava sa grupom koja ima bogatu istoriju i koja je uvek pre svega postojala zbog bezgranicne ljubavi prema vojvodini, branjenju imena Novog Sada i hiljadama prijateljstava i lepih prica koje su skrojene na karadjordjevim tribinama. Sta ce biti s njom? U cije li je ruke pala? A sa klubom tradicije duge 100 i kusur godina, jednom od stubova Novoga Sada? Verujte mi da normalni ljude cine tribinu ocas posla bi se ultrasi koji nemaju mesta od dilera i zaljubljenici u klub vratili i napunili sever. lako bi takvoj grupi bilo izboriti se sa kriminalom u vodjstvu kluba. Samo treba od pocetka krenuti. Kako oterati kriminalce. Jel cemo to morati mi mladi? Ako su u nas uzdate, od toga nema nista. Ovim debilnim generacijama je vazno samo biti opasan. Naravno, trebalo bi da te probleme resava policija ali svakom normalnom je jasno da su i oni mafija i da od njih nema nista. Samo napred vojvodina!!!
  • UF87NS

    06.04.2018 09:01
    Utakmica je bila namestena!
  • greska

    05.04.2018 21:47
    @Todor
    Todore presvetli zalostan je tvoj komentar koji upucen na pogresnu adresu! Simpatizer brani decu a ne kriminalce, ima dva upisa u komentarima, ne brzaj, procitaj pa ce ti biti jasno! I izgleda da je upravu svi ste ovde dosli samo da pljujete i vredjate da istresete svoje dnevne frustracije! Lepo je i covek rekao, obezbedite deci alternativu, programe sporta, muzike, stranog jezika, izvedite ih na pravi put pa mozda nece biti takvi "kriminalci"! Ne brani nigde kriminalce cak ih i osudjuje zbog pocinjenih malverzacija u klubu i oko njega! Drugo stadioni su ti ogeldalo drustva, tribina mesto narodnog bunta, sve sto imas u drzavi imas i na stadionima i lose i dobro! Gledajte svoj zivot i kako da ga unapredite, plakati navijaca i potpisi po zgradi trebaju da su vam najmanji problem ako vi imate normalan zivot! Ako...
  • Todor

    05.04.2018 11:11
    @Slaninar Novosadjani
    Žalosno je što kriminalci ne samo da nisu u zatvoru, već se i javno bune i brane kada ih neko nazove kriminalcima.
  • Slaninar Novosadjani

    05.04.2018 09:58
    Simpatizer
    Onaj ko prelepljuje znakove na kruznom toku, oglasnu tablu SNP, svrlja fasade, pravi stetu JESTE bas to KRIMINALAC , a to sto nema za sladoled to ga ne opravdava, ima i za sladoled i za svakakve poslastice onaj koji stampa te plakate, onaj vodoinstalater koji ih salje i onaj visestruki osudjeni nasilnik koji ih predvodi. Tacka. Ne tupi.
    Opet dodjosmo do onoga kako su vecina ovde samo refleksija drustva u kome zivimo! Onaj ko to sve radi je samo dete koje posle skole u toku dana nema sta da radi i ima visak slobodnog vremena, tj roditelji nemaju para da ga upisu na fudbal kod Bolesnikova ili u FK Index kod onog drugog svetskog igraca A klase, ili nemaju para da im prisute muzicke skole, skole stranih jezika ili sta god drugo sto bi decu odvelo od tako necega na onaj "pravi put"! Jedino ko ovde TUPI si ti, a i tupav si ocigledno posto si se dotakao teme koju ocigledno ne poznajes, nego si ovde dezurni na svakoj temi kako bi ostavio negativan komentar! Za druge ne znam, ali za doticnog vodoinstalatera koji vozi juga vec 10 godina ili zoljicu ako je i dalje ima stvarno je suvisno govoriti u bilo kom losem kontekstu posto je ocigledno da covek posteno radi i zaradjuje da nije jedan od tih koje ti nazivas kriminalcima! A inace osudjenik ne vodi navijace nego klub i igrace, vidis neki napreduju pa cak i oni, a ti ostajes zatvoren u svoja 4 zida i nastavi da pljujes preko neta decu koja ce tek kad stasaju malo shvatiti gde su! PS: TO sto ti zena ne daje pi.ke ne leci komplekse ovde!
  • kvazi

    05.04.2018 09:53
    predsednik
    zemlja je ravna..lopta je okrugla
  • slaninar zapad

    05.04.2018 09:13
    Voša nije pre svega zaslužila ovakve navijače kakve ima poslednjih godina. Narko dileri koji su marionete interesnih grupa kroje politiku kluba. Zato smo na dnu. Pravi navijači Voše su, kako je neko ovde već napisao, samo na zapadu i istoku. Ovi što tuku igrače po nalogu mafijaša, ovi što su odbijali da se bune protiv pumpadžije, koji je bio štetočina, da bi dobijali od njega crkavicu to nisu navijači Voše. Daleko im lepa kuća, poželeo bih im beogradskim blizancima.
  • Miki

    05.04.2018 08:58
    Gledaoci da ponesu patike na sledeću utakmicu. Ne zna se ko će igrati, pa su svi u kombinaciji.
  • Niksa

    05.04.2018 08:33
    Stolica
    Nisi ti stolica ti si mala hoklica ti si samo za tvoj patlidzan
  • Lale Copacabana

    05.04.2018 08:32
    Batalite stadion, dođite na Štrand, povedite decu, šetajte obalom i jedite pileća krilca... Bolje za vas (a i za mene)...
  • @slaninar

    05.04.2018 07:30
    "Ružno je što ovde neki prozivaju tu decu koja lepi plakate da su kriminalci a deca nemaju ni za sladoled ili pljeskavicu, a drugo možda se baš vaše dete druži sa njima da vi to nikad nećete saznati dok vam dete ne bude "kriminalac" "
    Onaj ko prelepljuje znakove na kruznom toku, oglasnu tablu SNP, svrlja fasade, pravi stetu JESTE bas to KRIMINALAC , a to sto nema za sladoled to ga ne opravdava, ima i za sladoled i za svakakve poslastice onaj koji stampa te plakate, onaj vodoinstalater koji ih salje i onaj visestruki osudjeni nasilnik koji ih predvodi. Tacka. Ne tupi.
  • Ns 49

    05.04.2018 07:11
    Baš je velikia šteta zbog ovakvih katastrofalnih rezultata pa čak i kod kuće. Iznenadio me broj od hiljadu gledalaca na nedavnoj utakmici gde je bio besplatan ulaz (više ne mogu da se setim od koga smo sve izgubili) a kasnije isti broj i kad se plaćalo.
    Divan jedoživljaj biti na pravoj utakmici a ne sedeti uz makar i veliki TV ali jako neprjatan osećaj kad gubimo baš od svakoga.
  • Cane

    05.04.2018 07:07
    Ma putuj igumane..od starta glumi Murinja....ludilo nema ga pet dana pred početak prvenstva,izlazi u Nisu kao on je revoltiran,na konferencije za medije salje pomocnika ...čovek je ... VELIKA ZVEZDA TRENERSKA sada ce da pisu svi svetski mediji trazice ga Real .... prevarant klasičan PUTUJ DA TE VISE NE VIDIM U NS BICE MI LAKSE....
  • @Slaninar Novosadjan

    05.04.2018 07:06
    Video sam "decu", tačnije organizovanu kriminalnu grupu dok su lepili i hordali i pobegao samo na drugu stranu ulice. Prepoznao sam dvojicu koji su mi kod Spensa (to je pored gradskog atletskog stadiona Karađorđe, koji uzurpirate ponekad) tražili da se izjasnim za koga navijam, a onda i pare. Da sam skinuo vaša g**na od dilerske propagande sa zgrade (kao što skidam sve plakate sa fasade), osvanuo bih u crnoj hronici.
  • Bane sa Telepa

    05.04.2018 04:21
    vec vidjeno
    Da bi se vratio moras prvo udariti u dno a Vosa je tu negde blizu dna . Ludorije sa trenerima , promene u vodjstvu kluba ( dovodjenje ljudi bez ikakvog smisla ) , zapusten stadion , zbunjeni igraci , agresivne "navijacke" grupe , ne zainteresovan grad i pogresno angazovanje gradske vlade ; sve to i jos mnogo drugog neminovno vodi klub ka samom dnu . Sve strukture kluba moraju biti profesionalizovane a ne samo igraci i treneri . Ovo je apsurd , igraci i treneri profesionalci a vode ih volonteri !!! Kako drugacije nazvati upravu kluba ako im je angazovanje u klubu dopunska obaveza !? Koliko rezultati ekipe uticu na recimo gospodina Bajatovica !? Ne sumnjam u njegovu dobru nameru prema klubu ali on je tu ( kako bi se reklo ) onako ! Da namakne neku lovu kroz fol reklamu ili sta vec za monopolistu i jedinog snabdevaca gasom cele drzave . Takva pomoc je samo bacanje novca u bunar bez dna .
  • Slaninar Novosadjani

    05.04.2018 03:55
    Simpatizer
    Ruzno je sto ovde neki ne znaju nikako drugacije da se izraze nego samo psuju i vredjaju, cak neopravdano! Ružno je što ovde neki prozivaju tu decu koja lepi plakate da su kriminalci a deca nemaju ni za sladoled ili pljeskavicu, a drugo možda se baš vaše dete druži sa njima da vi to nikad nećete saznati dok vam dete ne bude "kriminalac". Svi ste veliki Novosadjani evropskih shvatanja i sirokih pogleda, ali ste uskih mogucnosti, posto u ovim komentarima nista od toga nista dokazali sem da ste gori od tih samih koje prozivate ovde a koji se ne obaziru na sve to... Prvo i pre svega, onih par olosa i kvazi kriminalaca sa Grbavice ( poznatu braću i drugare) i sve njima bliske oterati sto dalje od kluba, igraca i navijaca! Drugo klub podhitno privatizovati!!! Trece policiju, sudstvo i tuzilastvo naterati da rade svoj posao kako medju izgrednicima na stadionima tako i medju upravom i sumnjivim ljudima u klubu! I jos nesto, navijaci vojvodine su na ZAPADU i ISTOKU! Sever je leglo neceg drugog uz par entuzijazista koji su stvarno pravi navijaci i ispravni momci, nisu kriminalci niti stranacki vojnici vec iskreni zaljubljenici u NAS GRAD i NAS KLUB! Dok god u klubu neki polu kriminalci u sprezi sa politicarima kontrolisu klub nista na dobro nije ispalo vec 5-6 godina! Nikad nisam mislio da cu ovo reci, ali Bata je gospodin covek za ovu družinu!
  • nelle

    05.04.2018 00:05
    e tugo moja
    Voša u petu ligu,Proleter u super ligu i kvita.Tamo se radi,stvara i zna se ko je ko.
  • Ljubitelj pozorista

    04.04.2018 21:44
    prelepili pano SNP-a pozivom na utakmicu SVI NA SEVER
    Sutra idem da prebrojim taj svever ... bice ih 50 -60
    Da sire neke zastave , neke poruke prethodnih i buducih uprava
    Instrumentalizivani mentoli
  • Laloš

    04.04.2018 21:34
    Pumpadžija se vraća
    Dobitna kombinacija ponovo na karađorđu
    Vuković- Mijić... evropa nije nedostižna... napred Voša
  • Čupo El Trafikante

    04.04.2018 21:19
    Ljut sam
    Oterali ste Stolicu i šta sada dalje !?
    Fk Vojvodina menja trenere ko ja radnike u trafici..
  • bivsi navijac Vose

    04.04.2018 20:51
    KAD DODJE NARODNA VLAST. .
    dobro se cuvajte . . krenucemo od kriminalnih navijackih grupa kao sto je Firma
  • markons

    04.04.2018 20:42
    trener
    Dovesti Braneta Novakovica....ali 'odma....
  • VladaN

    04.04.2018 20:36
    Vojvodina?
    Klub treba da promeni ime u recimo "ološ" ili "narko-diler". Od kada su kriminal i vucibatine ušle u fudbal, ovo je rezultat. Državi odgovara da ima kriminogene grupe u sportu. Doći će konačno neko normalan, i to veoma brzo, i skloniće sav šljam iz sporta. Vojvodina nije već dve decenije ni senka kluba već leglo kriminalaca. Navijači koji i dođu na utakmicu (tu ne mislim na organizovane horde) nisu ni vojvodinaši ni vojvođani ni novosađani niti znaju šta to znači. Dužno poštovanje retkim pojedincima koji su i dalje zaluđenici nečega što više ne postoji.
  • Toma

    04.04.2018 20:34
    Detoš
    Nemojte se svađati !
  • Steva Cenejac

    04.04.2018 20:29
    @ limanac
    Prati radnju ...
    Predsednik kluba jeste Dule ali nije Bajatovic
    Manje slusaj vodju navijaca vise citaj
  • Istorija

    04.04.2018 20:25
    Ništa novo
    Za bolje poznavaoce trenutne situacije, sve je jasno i ovo ne predstavlja nikakvo iznenadjenje.. Ko je u upravi, ko u sportskom sektoru, ko u stručnom štabu.. Sve povezano.. Svi sa nekim svojim interesima.. Klub im je na poslednjem mestu.. Da ne grešim dušu, ima tu ljudi, kojima je klub na prvom mestu.. Ali oni su u veoma malom broju,nemoćni da nešto urade.. Stolica je opravdao svoje prezime..
  • zaludni

    04.04.2018 20:15
    nikad se ne zna
    Ako se udaljavate iz grada ostavite kontakt adresu ili telefon, možda vas pozovu da budete sledeći trener
  • Antifont

    04.04.2018 19:41
    Pronađi uljeza...
    Zanimljivo je videti koje to ime iz uprave nedostaje na spisku podrške Stolici. Na stranu ova priča o rezultatima i ponašanju trenera, ali to ime traje u klubu kroz poslednjih xy uprava, a sada je i na njenom čelu... Kao.
  • ja

    04.04.2018 19:39
    privatni
    Poto je vec privatni klub samo muze pare od grada prodati ga pod hitno...
  • Darko

    04.04.2018 19:36
    Kriminalci svojim reklamnim plakatima već danima obasipaju grad. "Profesionalni" fudbal treba zabraniti, a profesionalne "navijače" pohapsiti.
  • Kupre

    04.04.2018 19:31
    Svako dobro Stolice!
  • Asd

    04.04.2018 19:26
    Ko vam je sada kriv?!
  • Salt Lake

    04.04.2018 19:04
    Oza kluba stoji Grad i Drzavno preduzece.
    A nekakvi narkomani to ruse
    U upravi kluba nacelnik BIA.
    Jel ovo drzava ili divlji zapad ?!
    Jesmo li mi toliko svi ludi !?!
  • Limanac

    04.04.2018 19:01
    Konačno
    Nije ispunio ciljeve i normalna je metla. Isto važi za Bajatog i njegovu upravu.
  • Nikola

    04.04.2018 18:59
    Sad da julovska uprava koja ništa dobro nije donela ode. Sudije nas ubiše protiv crvenog blizanca pa u nišu a Vučićev potrčko Bajatović ćuti. Ajd sutra svi na stadion da teramo ove bandite iz naše Voše
  • futbolista

    04.04.2018 18:47
    Dilerski klub
    hahahahaha kad das ćomanima i dilerima da ti kreiraju politiku kluba.
    Da policija nije kupljena, kao sto jeste, dosli bi na taj trening i pohvatali brdo navijaca-dilera.
    Ali....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna